Her er svar på det meste...


Praktisk information vedr. arrangementet:


Hvornår: Onsdag d. 16. august.


Hvor: Start og slut på græsbanen bag Skørping Skole, Himmerlandsvej 65, 9520 Skørping.

 

Hvem: Hold á 4 pers. eller færre. Der betales dog for et helt hold, uanset om I stiller med færre end fire deltagere.


Pris: 720 kr. inkl. deltagergebyr pr. hold á 4 løbere eller 4 gående. Tilmeldingen er bindende – hvis en tilmeldt person ikke har mulighed for at deltage alligevel, kan personen ikke gøre krav på tilbagebetaling. Dette er heller ikke muligt i tilfælde af force majeure.


Parkering: Ved Skørping Idrætscenter, Skørping Skole eller Rebild Skovhusvej. Vi opfordrer til at ankomme på cykel eller gåben eller til samkørsel – af hensyn til miljøet og mængden af trafik. Her kan du se et kort med de to P pladser. Den grønne streg illustrerer ruten fra parkering til startområdet.

 

Afvikling: Deltagerne sendes af sted holdvis i forskudt rækkefølge for at udgå kødannelse.


Præmier: Der er en pokal til hvert vinderhold (1., 2. og 3. plads) på både løbedistancen og gådistancen. Præmierne går til de hold, der samlet set præsterer det laveste antal minutter for gennemførelsen af løbet.


Forplejning: Efter løbet er der en let frisklavet aftensmad og drikkevarer til 4 personer. Begge dele er inkluderet i prisen. Det er desuden muligt at købe øl og vand. Husk noget at sidde på, på græsset.


Drikkevarer: Medbring gerne selv en genopfyldelig drikkedunk til vand, så vi belaster miljøet mindst muligt.


Opstilling af telt: Rebild Kommune har et stort telt på området til kommunens medarbejdere. Andre må også gerne opstille telte og pavilloner. Kontakt Triatlandløbet på forhånd, hvis du ønsker at opstille et telt.


Fotografering: Der vil være en fotograf til stede under arrangementet. Udvalgte billeder kan blive anvendt i fremtidig markedsføring af løbet. Hvis du IKKE ønsker at blive fotograferet til brug i evt. markedsføringsmaterialer, bedes du give vores fotograf mundtlig besked under arrangementet.


Arrangør: Rebildløbets arrangørgruppe v/Carl Hauton, Patrick Lemonnier, Leif Holm Tambjerg og Anne Voss i samarbejde med IF Frem Skørping.


Betingelser: Deltagelse i Triatlandløbet sker på eget ansvar. Det er tilladt at overdrage eller videresælge dit startnummer – prisen må dog ikke overstige den oprindelige købspris.


Arrangørerne er berettiget til at suspendere eller evt. helt at afbryde løbet i tilfælde af pludseligt opståede forhold af force majeure-lignende karakter. Dette kunne gælde uvejr i skoven med fare for lynnedslag eller andre forhold, som betyder, at en fortsættelse af løbet vil være stridende mod alment anerkendte principper for afvikling af løb. Arrangørerne vil i tilfælde af aflysning bestræbe os på at overflytte startnumrene til næste år.
 

gallery/40211709_617364478665252_2776859977938108416_o