Triatland Rebild

Geografisk udgøres Triatland af hele Rebild Kommune. Særligt interessante områder er de meget kuperede områder omkring Rold Skov, Rebild Bakker og St. Økssø. 


Triatland Rebild er et brand under Rebild Kommune, som er en del af kommunens ”destinationsmarkedsføring”, der skal tiltrække flere sportsudøvere, turister, mere erhvervsliv til Rebild Kommune – 3000 flere tilflyttere inden udgangen af 2025. 


Ifølge kommunikationsafdelingen i Rebild Kommune er Triatland-brandets styrke, at det bygger på noget, der allerede eksisterer fysisk:
–Rebild Kommune har Danmarks største sammenhængende skov på 80 kvadratkilometer og er et af de steder i landet med flest højdemeter per tilbagelagt kilometer. Det gør os attraktive for udendørs sportsturister og tiltrækker årligt 30 udendørs sportsevents med deltagere fra hele landet. Strategien er, at jo flere, der dyrker sport i kommunen, jo flere vil bosætte sig på sigt.


Med brandet ”Triatland” ønsker kommunen at blive husket som Danmarks bedste sted at dyrke outdoor sport - hvad enten man svømmer, cykler, løber, spiller golf eller noget helt femte