Praktisk information

Hvornår?

Altid den tredje onsdag i august – denne gang den 21. august.

Hvem?

Hold á 4 pers. eller færre. Der betales dog for et helt hold, uanset om I stiller med færre end fire deltagere. Målgruppen er virksomheder og kommuner, men tilmeldingen er åben for alle.

Hvor?

Start og slut på græsbanen bag Skørping Skole, Himmerlandsvej 65, 9520 Skørping.

Hvad koster det?

720 kr. inkl. deltagergebyr pr. hold á 4 løbere eller 4 gående. Tilmeldingen er bindende – hvis en tilmeldt person ikke har mulighed for at deltage alligevel, kan personen ikke gøre krav på tilbagebetaling. Dette er heller ikke muligt i tilfælde af force majeure.

Parkering

Ved Skørping Idrætscenter, Skørping Skole, Rebild Skovhusvej eller græsbanen ved Skørping Plejecenter. Vi opfordrer til at ankomme på cykel eller gåben eller til samkørsel – af hensyn til miljøet og mængden af trafik. Her kan du se et kort med P pladserne. Den grønne streg illustrerer ruten fra parkering til startområdet. Bemærk at al parkering i forbindelse med Rold Skov Løbet sker på eget ansvar. (indsæt kort)

Telt

Rebild Kommune stiller et stort telt til rådighed i målområdet, hvor alle er velkommen til at tage plads før og efter løbet – efter først til mølle-princippet.

Omklædning og bad

På bagsiden af Skørping Idrætscenter er der omklædningsrum med bad og toilet. Du skal blot følge pilene i målområdet.

Nummerafhentning

Uddeling af startnummer til hver deltager sker ved målområdet på løbsdagen fra kl. 16. Husk din kvittering (papir eller digitalt). Kom i god tid. Nummersedlen skal placeres vandret på din trøje eller t-shirt. Den indeholder en chip, som bruges i tidsregistreringen og det er vigtigt at den er placeret vandret og ikke på højkant.

Afvikling

Alle hold sendes af sted inden for ca. 15 min. Dvs. alle er i mål cirka samtidig. Deltagerne sendes af sted holdvis i forskudt rækkefølge for at udgå kødannelse.

Forplejning

Efter løbet er der en let frisklavet anretning samt drikkevarer og snacks til hver deltager. Begge dele er inkluderet i prisen. Det er desuden muligt at købe ekstra øl og vand.

Drikkevarer

Der er mulighed for at tage vand i målområdet efter løbet. Medbring gerne selv en genopfyldelig drikkedunk til vand, så vi belaster miljøet mindst muligt. Til maden serveres øl eller sodavand.

Præmier

Der er en pokal til hvert vinderhold (1., 2. og 3. plads) på både løbedistancen og gådistancen. Præmierne går til de hold, der samlet set præsterer det laveste antal minutter for gennemførelsen af løbet.

Fotografering

Der vil være en fotograf til stede under arrangementet. Udvalgte billeder kan blive anvendt i fremtidig markedsføring af løbet. Hvis du IKKE ønsker at blive fotograferet til brug i evt. markedsføringsmaterialer, bedes du give vores fotograf mundtlig besked under arrangementet.

Arrangør

Det er Rebildløbets arrangørgruppe, som står bag Rold Skov-løbet. Det vil sige: Carl Hauton, Patrick Lemonnier, Leif Holm Tambjerg og Anne Voss i samarbejde med IF Frem Skørping.

Betingelser

Deltagelse i Rold Skov-løbet sker på eget ansvar. Det er tilladt at overdrage eller videresælge dit startnummer – prisen må dog ikke overstige den oprindelige købspris.

Forbehold

Arrangørerne er berettiget til at suspendere eller evt. helt at afbryde løbet i tilfælde af pludseligt opståede forhold af force majeure-lignende karakter. Dette kunne gælde uvejr i skoven med fare for lynnedslag eller andre forhold, som betyder, at en fortsættelse af løbet vil være stridende mod alment anerkendte principper for afvikling af løb. Vi vil i tilfælde af aflysning bestræbe os på at overflytte startnumrene til næste år.

Kontakt os

Har du spørgsmål, forslag eller bare lyst til at komme i kontakt? Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe og svare på alle dine henvendelser. Du kan sende os en e-mail på den angivne mailadresse. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt, så du kan få den information, du søger. Tak for din interesse, og vi ser frem til at høre fra dig!

info@roldskovloebet.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram